036 - 20 40 400

Welkom! Hoe kunnen wij jou helpen?

De automatische incasso is mislukt, wat nu?

Op de 29ste van de maand, tenzij deze dag op een weekend- of feestdag valt, incasseren wij het abonnementsgeld van het door jouw opgegeven IBAN-nummer. Wanneer dit om wat voor reden dan ook niet lukt ontvang je van ons de volgende dag een betaalherinnering in de vorm van een factuur. Je krijgt dan de mogelijkheid de factuur zelf te voldoen of je kunt inloggen op www.biedplaats.nl om je factuur direct te voldoen door middel van I-deal, benieuwd waar u deze facturen kan terug vinden en betalen? Klik hier.