036 - 20 40 400

Welkom! Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik wil mijn klus bewerken, wat nu?

Allereerst ga je naar www.biedplaats.nl je logt in, heb je nog geen login maar wel een klus geplaatst in het verleden? Dan kan je een wachtwoord instellen door te klikken op “je wachtwoord vergeten?”. Vul het e-mail adres in waarmee je de klus hebt geplaatst, nu ontvang je een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Mijn Klussen

Heb je al een inlog? Dan kan je direct inloggen met je e-mail adres en wachtwoord je komt dan op je persoonlijk pagina en vindt hier een overzicht van jouw klussen.

Klus bewerken

Klik links op de klus die je wilt bewerken en bovenaan op het tab “bewerk klus”. Nu kun je je klus aanpassen, zodra je klaar bent met aanpassen druk je op “bewerk klus”.

Je adres invoeren en opslaan

Zodra je op “bewerk klus” hebt geklikt kun je je adres gegevens invullen, mocht je op een ander adres je klus willen laten uitvoeren kun je dat hier invullen. Vergeet niet op “zoek adres” te drukken, zodra je dit hebt gedaan controleer je je adres en druk je op “opslaan”. De vakmannen uit het door jouw geselecteerde vakgebied ontvangen nu een notificatie dat jouw klus is aangepast zodat zij  opnieuw kunnen reageren op je klus.