036 - 20 40 400

Welkom! Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb mijn factuur niet ontvangen, wat nu?

Je factuur wordt op de 19e van de maand naar je toegestuurd mits dit niet op een weekend- of feestdag valt. Al je voorgaande facturen vind je terug wanneer je inlogt op www.biedplaats.nl. Zodra je bent ingelogd klik je op 'mijn biedplaats' en kies je voor 'mijn facturen' door hier op te klikken krijg je direct een overzicht van jouw facturen te zien. Mocht je factuur hier ook niet tussen staan neem dan contact op met de klantenservice.