036 - 20 40 400

Welkom! Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe kan ik reageren op klussen?

Maandelijks worden er ruim 1.400 nieuwe klusopdrachten geplaatst op biedplaats.nl. Jij als vakman hebt de mogelijkheid deze klusopdrachten per e-mail en hier direct op te reageren

Om te kunnen bieden op de klusopdrachten dien je je eerst aan te melden als biedplaats-vakman, meer hierover lees je hier.

Notificatie

Zodra er een nieuwe klusopdracht wordt geplaatst in jouw omgeving en categorie krijg je direct een een e-mail notificatie toegestuurd, tenzij je anders hebt ingesteld. Klik links onderaan op inloggen, je komt nu op Biedplaats.nl hier kan je direct inloggen.

Reageren op klussen

Nadat je ingelogd bent, komt je op de pagina nieuwste klussen uit, je krijgt hier direct een overzicht te zien van alle klussen die binnen een straal van 50 km vanaf je postcode gezien zijn geplaatst. Aan de linker kant vind je de klussen en de bovenste tabs zijn de categorieen waarvoor je je hebt opgegeven. De meest recente klussen staan bovenaan, vind je een klus niet interessant? Klik hem dan weg door op het kruisje te drukken.

Zodra je de in de linkerbalk de klus hebt geselecteerd waar je op wilt reageren kan je direct een reactie plaatsen.

• Onderwerp: vul hier het onderwerp van je bericht, bijvoorbeeld: reactie op uw klusopdracht.
  • Bericht: vul hier de tekst in die jij naar de opdrachtgever wilt sturen, wees altijd beleefd en duidelijk, mocht je vragen hebben omtrent de klusopdracht kan je deze hier stellen.
  • Richtprijs: vul hier de prijs in waarvoor jij de klusopdracht zou kunnen uitvoeren, kan je geen richtprijs geven? Dan kan je hem openlaten door niks in te vullen.
  • Bijlage: wil je een bestand toevoegen? Bijvoorbeeld een offerte dan krijg je hier de mogelijkheid deze hier te uploaden zodat je deze meteen naar de opdrachtgever kan sturen.

Klik op ‘stuur reactie’ de opdrachtgever ontvangt direct een notificatie van jouw reactie.

Veel succes met het reageren op klusopdrachten!