036 - 20 40 400

Welkom! Hoe kunnen wij jou helpen?

Waar kan ik mijn klusopdracht plaatsen?

Klus plaatsen

Ga naar www.biedplaats.nl en klik op ‘plaats je klus’. Dan krijg je een scherm te zien ‘opdracht plaatsen’, vul hier zo gedetailleerd mogelijk de gegevens van je klusopdracht in.

Je opdracht verzenden

Door te klikken op 'klus plaatsen' links onder op de pagina, word jouw klus verzonden. Je krijgt nu automatisch een activatie link in je mailbox die je moet bevestigen door erop te klikken (als je niets ziet binnenkomen, kijk dan ook even in jouw 'ongewenste email' box).

Een wachtwoord aanmaken

Zodra je op activeer hebt geklikt in de bevestigingsmail kom je terecht op Biedplaats.nl. Nu kun je een wachtwoord aanmaken zodat je op elk moment kunt inloggen om je reacties te bekijken of wijzigingen aan te brengen. Kies een wachtwoord die voor jouw makkelijk is om te onthouden maar voor andere lastig te achterhalen is.

Invoeren van je contactgegevens

Vul hier je persoonlijke gegevens in (deze gegevens zijn niet zichtbaar voor andere gebruikers) zodra je klaar bent klik je op opslaan.

Je klus is opgeslagen en wacht op goedkeuring

Je klus is opgeslagen en wordt gecontroleerd door Biedplaats.nl, in de regel duurt dit enkele minuten. Houdt je e-mail en/of telefoon goed in de gaten want het kan zijn dat een van de medewerkers contact met jou wilt opnemen omtrent je klus om bijvoorbeeld gegevens aan te vullen.

Je klus is  gecontroleerd en geplaatst

Zodra je klus is gecontroleerd komt deze online te staan en sturen wij jouw klus direct door naar de vakmannen uit jouw regio en en binnen de categorie die jij hebt gekozen. Gemiddeld ontvang je binnen het uur al enkele reacties.