036 - 20 40 400

Welkom! Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe kan ik mij registeren?

Door bovenaan de website op “inschrijven als vakman” aan te klikken kom je op de pagina terecht waar je je kan registreren.

Om als vakman gebruik te kunnen maken van Biedplaats.nl zal je eerst een keuze moeten maken of je maandelijks wilt betalen of dat je liever ervoor kiest om de betaling in een keer te voldoen.

Account aanmaken

Nadat je de keuze hebt gemaakt op welke manier je de betaling wilt voldoen is de volgende stap je account aanmaken. Vul hier je gegevens in en controleer deze voordat je op “account aanmaken” drukt.

E-mailadres wordt al gebruikt of is niet geldig

Controleer het e-mailadres. Als je zeker weet dat het e-mailadres correct is, dan is het mogelijk dat jouw e-mailadres al eens gebruikt is voor registratie. Neem in dat geval contact op met de klantenservice door contactformulier in te vullen. Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. Je hebt Javascript nodig om het te kunnen zien.

Adres gegevens

Nadat je op account aanmaken hebt gedrukt is het tijd om je adres gegevens in te vullen, mocht je je kamer van koophandelnummer hebben ingevoerd dan kan je je gegevens automatisch ophalen en hoef je alleen je ze alleen te controleren voordat je verder kunt. Let op! Dat je je postcode goed noteert dit kan je achteraf namelijk niet meer aanpassen.

Bevestig je aanmelding

Zodra je je adres hebt opgeslagen dien je je aanmelding te bevestigen, controleer je gegevens en pas deze eventueel aan. Voordat je kunt afrekenen dien je eerst akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en de automatisch incasso. Zodra je akkoord bent gegaan kies je je bank en betaal je direct met I-deal je eerste factuur.

Zodra je de betaling hebt voldaan krijg je de onderstaande melding te zien.

Bevestig account

Zodra je de betaling hebt voldaan is het tijd om je account bevestigen en te activeren. In je inbox vindt je een e-mail waarmee je je account kan activeren. Klik op 'activeer mijn account'.

Zodra je op 'activeer mijn account' hebt geklikt kom je op Biedplaats.nl en kun je je wachtwoord instellen, kies een wachtwoord die voor jou makkelijk te onthouden is maar voor andere moeilijk te achterhalen.

Je account is geactiveerd

Je wachtwoord is ingesteld en daarmee is je account geactiveerd. Om te kunnen beginnen met reageren op klusopdrachten zal je eerst je vakgebieden moeten instellen. Klik op 'mijn vakgebieden' om direct je vakgebieden in te stellen. Let op! Kies je vakgebieden zorgvuldig je hebt maar een keer de kans deze in te stellen. Zodra je jouw voorkeur hebt opgegeven en opgeslagen kan je direct reageren op de klusopdrachten.