036 - 20 40 400

Welkom! Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Bent je jouw wachtwoord vergeten? Geen nood je kunt heel gemakkelijk zelf je wachtwoord opnieuw opvragen, hier lees je hoe:

Een nieuw wachtwoord opvragen

Om een nieuw wachtwoord aan te vragen, gaat je naar de inlogpagina, door op de tekst 'inloggen' rechtsboven op elke pagina te drukken. Klik vervolgens op 'je wachtwoord vergeten?'

Reset wachtwoord

Wanneer je op 'je wachtwoord vergeten?' hebt geklikt krijg je het onderstaande scherm te zien, vul hier het e-mail adres in waarmee je staat ingeschreven op Biedplaats.nl. ben je het e-mail adres vergeten waarmee je staat ingeschreven? Neem dan contact op met de klantenservice, zorg ervoor dat je zoveel mogelijk bedrijfsgegevens vermeld zodat wij je meteen kunnen helpen.

Zodra je het e-mail adres hebt ingevuld en op verzenden hebt geklikt, wordt er automatisch een e-mail naar je toegestuurd waarmee jij je wachtwoord opnieuw kan instellen. Klik op de link 'stel je wachtwoord opnieuw in'.

Je wachtwoord opnieuw instellen

Zodra je op de link 'stel je wachtwoord opnieuw in' in de e-mail hebt aangeklikt kom je op de pagina waar je je wachtwoord kan instellen. Kies een wachtwoord die voor jou makkelijk is om te onthouden maar voor andere niet te achterhalen is, schrijf hem desnoods op. Klik op 'opslaan' en je wachtwoord is direct aangepast.