036 - 20 40 400

Welkom! Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb al eerder een klus geplaatst, wat nu?

Als je in het verleden al vaker een klus hebt geplaatst op Biedplaats.nl dan bestaat er een grote kans dat jouw e-mail adres al bekend bij ons is. Je hoeft hier zelf niks voor te doen want je e-mail adres wordt automatisch herkend, nadat deze herkend is zal je zien dat bij stap 2 contact gegevens de adres gegevens naar voren komen die je in het verleden hebt ingevuld. Als deze gegevens al naar voren zijn gekomen druk je op “zoek adres”, controleer het adres klopt deze dan kan je op opslaan klikken, wijkt het adres af? Dan kun je het adres hier meteen aanpassen.

Klus opslaan

Je bent nu klaar om je klus op te slaan, zodra je op opslaan hebt geklikt kom je op het scherm en krijg je de melding “activeer uw account middels de email die wij hebben gestuurd”.

Account activeren

Nadat je de klus hebt opgeslagen ontvang je automatisch een e-mail om je account te activeren (als je niets ziet binnenkomen, kijk dan ook even in jouw 'ongewenste email' box). Zodra je op activeer hebt geklikt kan je een wachtwoord instellen.

Wachtwoord instellen

Nadat je op de activatielink in de e-mail hebt geklikt kan je een wachtwoord instellen. Kies voor een wachtwoord die voor andere lastig is om te raden maar voor jezelf makkelijk te onthouden, om het zo makkelijk mogelijk te houden is je gebruikersnaam je e-mail adres.