036 - 20 40 400

Welkom! Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik wil geen klusnotificaties meer ontvangen, wat nu?

Wanneer je om wat voor reden dan ook geen notificaties van klusopdrachten wilt ontvangen kun je dit heel gemakkelijk zelf uitschakelen.

Inloggen

Ga naar www.biedplaats.nl en log in met je gegevens, zodra je bent ingelogd klik je rechtsboven op 'mijn Biedplaats' en kies voor de optie 'Mijn instellingen'

Notificaties uitschakelen

Nadat je op 'Mijn instellingen' hebt geklikt krijg je een overzicht te zien van jouw instellingen. Klik nu in op de tab 'Mijn notificaties' je krijgt nu het onderstaande scherm te zien. Door op het plusje te drukken kan je per subcategorie instellen of je notificaties wilt ontvangen, nadat je dit hebt aangegeven klik je op 'opslaan' om je wijzigingen door te voeren.