036 - 20 40 400

Welkom! Hoe kunnen wij jou helpen?

Waar kan ik mijn facturen terug vinden?

Inloggen

Je kunt het overzicht van jouw facturen heel gemakkelijk terug vinden door in te loggen op www.biedplaats.nl.

Mijn facturen

Zodra je bent ingelogd klik je op 'mijn biedplaats' je krijgt nu een menu te zien, klik vervolgens op 'mijn facturen'. Je krijgt nu direct een overzicht van je facturen te zien. De facturen die in het rood zijn aangegeven zijn nog niet voldaan, je kan ze hier direct afrekenen door middel van I-deal.