036 - 20 40 400

Welkom! Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe kan ik een vakman beoordelen?

Om je vakman te kunnen beoordelen zal je eerst moeten inloggen op Biedplaats.nl. Als je nog geen inloggegevens hebt kan je deze opvragen, meer hierover lees je als je hier klikt.

Inloggen

Zodra je bent ingelogd krijg je jouw klussenoverzicht te zien, kies rechts de klusopdracht die uitgevoerd is waarvan je de vakman wilt beoordelen, klik vervolgens links op 'beoordeel klus'.

Vakman beoordelen

Je beoordeeld de vakman op verschillende punten maar voordat je gaat beoordelen vragen we je eerst een (korte) beschrijving te geven je kunt hier bijvoorbeeld neerzetten waarom je zo tevreden bent over de vakman. Vervolgens beoordeel je de vakman met een cijfer tussen de 1 en 10 op 6 verschillende punten namelijk:

• Vriendelijkheid
  • Meedenken
  • Kwaliteit
  • Afspraken nakomen
  • Flexibiliteit
  • Prijs-kwaliteitsverhouding

Nadat je de vakman hebt beoordeeld op de bovenstaande punten, kan je de vakman selecteren die jouw klusopdracht heeft uitgevoerd. Deze lijst bevat alleen de vakmannen die daadwerkelijk gereageerd hebben op jouw klusopdracht. Door op 'beoordeel klus' te klikken plaats direct je de beoordeling. Na een beoordeling en afmelden van een klus kunt je deze niet meer wijzigen. Dus let goed op of je alles hebt ingevuld wat je kwijt wilt voor het versturen.