036 - 20 40 400

Welkom! Hoe kunnen wij jou helpen?

Waar kan ik mijn biedingen terug vinden?

Het kan voorkomen dat je niet meer weet wat je geboden hebt op een klusopdracht. Geen zorgen alle biedingen die je doet, behalve telefonisch, worden opgeslagen. Waar je deze kan terug vinden lees je hieronder.

Inloggen

Ga naar www.biedplaats.nl en log in met je gegevens, zodra je bent ingelogd krijg je direct een overzicht van je nieuwste klussen te zien. Klik rechts boven op 'mijn Biedplaats' en kies voor de optie 'mijn biedingen'.

Mijn biedingen

Door op 'mijn biedingen' te klikken krijg je een overzicht te zien van alle reacties die je in het verleden via de website heeft geplaatst, heb je telefonisch contact gehad met de opdrachtgever? Dan kun je jouw bieding niet terug zien in 'mijn biedingen' hou daarom voor jezelf goed bij wat je hebt geboden bij een telefonische bieding.